Hirdetés

Yahoo!-ra cseréli a Google-t a Vodafone?



|

A Vodafone a keresőóriást lecserélheti a konkurenciára.

Hirdetés

A Vodafone és a Google évekkel ezelőtt kötött szerződése szerint minden, a szolgáltatóhoz kötött mobil alap keresőmotorja értelemszerűen a Google. Azonban ez a szerződés ebben az évben lejár. "A Vodafone-hoz közel álló és terveit ismerő jól értesültek tudni vélik, hogy már most egyeztetnek a Yahoo!-val annak érdekében, hogy a Google-t lecseréljék, bár szerződést egyelőre nem írtak alá." - adta hírül a Bloomberg.

 

Érdekes harc alakulhat ki, ha a Yahoo! megnyeri a Vodafone-t magának, hiszen mint ismeretes, 2008 óta hivatalosan is szerződésben állnak a T-Mobile-lal és az O2 szolgáltatóval is.

 

 

 

yahoo-mobile.jpg

 

 

Ha idén már három, hatalmas ügyfélkörrel rendelkező mobilszolgáltatóval lenne szerződése, az nem jelentene mást, minthogy Európa mobiltelefonjainak jelentős részén az ő szolgáltatásaik lennének elérhetők. Továbbá kíváncsian várjuk, mi történik ez esetben például a HTC Magic-kel, amelyből a fekete változat csak a Vodafone-nál lesz megvásárolható és amely teljes egészében a Google szolgáltatásaira és operációs rendszerére épül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.