Hirdetés

Yakumo: Újraértelmezett autós mozi



|

Hirdetés

Első ránézésre modern autós rádiónak tűnik a mára már szokásosnak mondható szolgáltatásválasztékkal — forgalmi hírek kapcsolása, zenei CD-k és MP3 állományok lejátszása — ám gombnyomásra előcsúszik a tetejéből egy kiváló képminőségű, 7 hüvelykes, szélesvásznú TFT képernyő, és ha ehhez hozzávesszük, hogy a beépített optikai lejátszó DVD-k fogadására is képes, máris autónkban tudhatjuk otthoni házimozi rendszerünket.

A képernyő filmek mellett fotók vagy bármilyen információ megjelenítésére alkalmas (például a lejátszott zene előadója, címe, az album adatai stb.). A beépített tartalomjegyzék funkció lehetővé teszi, hogy villámgyorsan elindíthassuk kedvenc számunkat vagy fimrészletünket.

A készülék DVD-R és -RW formátumú lemezek lejátszására képes, a normáli zenei CD-ken kívül írható és újraírható CD-kkel is elboldogul, továbbá kezeli az MP3 állományok ID3 információs mezőit is. A 4x40 Wattos erősítő kiváló hangzást biztosít. A hozzá adott távirányítóval lehetővé válik, hogy működését a hátsó ülésről vezéreljék.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.