Hirdetés

Yamada DVR-9000H



|

Hirdetés

Ezüstös színű, a DVD-lejátszóktól megszokott méretű gépházba szerelték a Yamada legfejlettebb videofelvevőjét — ha beszerzünk egy ilyet, több szintet léphetünk előre öregecske VHS-magnónkhoz képest. Egyrészt DVD+R vagy DVD+RW lemezekre készíthetünk felvételeket tévéadásból vagy a bemenetekről, akár DV-kameráról is. Másrészt fokozhatjuk a kényelmet, ha a beépített 80 gigabájtos merevlemezt választjuk célnak, amelyre maximum 96 órányi műsort rögzíthetünk, szemben a lemezek legfeljebb hatórás játékidejével. Ennek különösen akkor van szerepe, ha időzített felvételeket állítunk be, például kedvenc sorozatunk rögzítésére. Legtöbb 16 időzítőprogramot adhatunk meg, ezek lehetnek ismétlődőek is. A csúsztatott lejátszás (TimeShift) funkció révén rögzítés közben is nézhetjük az adást.

Yamada DVR-9000H


A merevlemezre készült felvételek előnye — a kényelem mellett —, hogy nyugodt szívvel törölhetjük, ha a műsor mégsem tetszene, nem pocsékoltunk el lemezt. Alapvető vágási lehetőségeink is vannak: darabolhatjuk a felvételeket, és a nem kívánt részeket — például a reklámblokkokat — néhány perces munkával kidobhatjuk. Természetesen nemcsak törléssel szabadíthatunk fel helyet, hanem az anyagok DVD+R vagy DVD+RW médiára írásával is. DVD-albumaink automatikusan menüt kapnak, emlékeztető képekkel segítve a kívánt jelenet lejátszását.

Igen hasznos eszköz a DVR-9000H, egyetlen hátránya, hogy a merevlemez mértéktelen gyűjtögetésre sarkall, és megeshet, hogy nem lesz időnk megnézni mindent, amit felvettünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.