Hirdetés

YouTube videók a Google Earth-ben



|

A Google összeköti két népszerű szolgáltatását.

Hirdetés

Próbálnak tehát rávenni minket, hogy nézzünk minél több YouTube videót – ezt pedig úgy tudják elérni, ha minden szolgáltatásukba integrálják a videónézegetést is. A Google Earth a cég egyik legnépszerűbb szolgáltatása, így kézenfekvő volt az ötlet: videót oda is!

 

A felhasználó számára rendkívül egyszerű a dolog: nem kell hozzá más, mint hogy a megfelelő állomány földrajzi szélességi- és hosszúsági címkékkel legyen ellátva, a most bevezetett, új réteget bekapcsolva pedig egyből  láthatóak lesznek a YouTube videók.

 

Eddig is voltak, akik beágyazták a 2D Google Maps-be videóikat – ez a mostani viszont sokkal kényelmesebb megoldás. Előnye, hogy látjuk: hol készültek a felvételek, illetve olyan videókra is rálelhetünk, melyek egyébként sosem kerülnének a szemünk elé.

 

Haladunk egy világ felé, ahol már minden fel lesz címkézve – de ez nem feltétlenül baj.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.