Hirdetés

Zenés vígjátéksorozattal toboroz a Samsung



|

A Best Future című zenés sitcomot a vállalat szöuli és szuvoni irodáiban forgatják.

Hirdetés

Meglepő toborzási stratégiával próbálja magához édesgetni a tehetséges dél-koreai fiatalokat a Samsung. A Business Insider riportja szerint a vállalat hatrészes „musicomot” (zenés vígjátéksorozatot) készíttetett, amely tízperces epizódokban mutatja be a náluk dolgozó ifjak „álmait és kihívásait”. A szereplők két jelenet között dalra is fakadnak, a nyolcvanas-kilencvenes évek népszerű popslágereinek feldolgozásait adják elő.

Hirdetés

A cég szerette volna, hogy a széria a „valódi” Samsungról szóljon, ezért az epizódokat a Szöulban és a szuvoni „Digitális Városban” lévő irodáikban forgatták le. A Best Future című sorozatot októberben fogják bemutatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.