Hirdetés

Zillion PA30B MP3-lejátszó



|

Hirdetés



Úgy tisztességes, ha mindjárt a cikk elején leszögezzük: kedvencünk egyértelműen az ár/teljesítmény győztese. Láttunk már kisebbet, szebbet, nagyobb tudásút, könnyebben kezelhetőt -- ám olyat még nem, amelyik kiválóan teljesíti az alapkövetelményeket a megfizethető árkategóriában.




Belső memóriája 64 megabájtos, ha van SD-kártyánk, ezt tovább bővíthetjük -- maximum 256 megabájtra, az 512-es kártyát már nem kezelte jól. Ügyes megoldás, hogy a két háttértárat egynek látja, így nem kell váltogatnunk lejátszás közben. 32--320 Kbps (akár változó) bitarányú MP3, illetve 64--192 Kbps-os WMA állományokat tud lejátszani. A dalokat USB 1.1-es csatolón át tölthetjük le PC-ről. Ennek sebessége sajnos nem a leggyorsabb, igaz, a külső memóriakártyára mi magunk is felírhatjuk az MP3 állományokat.

Egyetlen baj van: a készülék ilyenkor a szerzői jogokra “hivatkozva” nem mutatja meg a számok címét, csak ennyit látunk: TRACK001, TRACK002 stb. Jól használható kiegészítő funkció, hogy egy apró, beépített mikrofon segítségével felvenni is tud, igaz, nem MP3-ban, és csak 32 Kbps-mal -- ezért inkább csak hangrögzítésre ajánljuk. Mikrofonja viszont nagyon érzékeny, 3-4 méter távolságból is érthető felvételt készít.

A teljes cikk a 2003. december számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.