Hirdetés

ZoneAlarm 4 Plus és Pro



|

Hirdetés

Pár éve egyszerű kezelőfelületével és ingyenességével tűnt ki a ZoneAlarm az akkoriban még gyerekcipőben járó személyi tűzfalak közül. Később professzionális, fizetős változatai kerültek előtérbe, amelyeknek ma már kemény versenytársakkal kell megmérkőzniük a felhasználók kegyeiért. A program továbbra is három kiadásban jelenik meg, ám az ingyenesen letölthetőt a cikk írásakor még nem frissítették, így a 4-es csak Plus és Pro változatokban volt elérhető.



Az új Hacker ID funkció a meghiúsított támadások elkövetőit próbálja megtalálni a világban, majd a vélt pozíciót megjeleníti egy földgömbön. A továbbfejlesztett MailSafe elektronikus leveleink biztonságáról is gondoskodik: 47-féle, veszélyt hordozó csatolt állománytípust képes azonosítani, ellenőrzi a kifelé és befelé irányuló forgalmat, a rosszindulatú leveleket pedig karanténba zárja. Bizalmas adataink részét képezheti az is, hogy milyen honlapokat látogatunk. A legjobb, ha eltakarítunk magunk után: erre való a Cache Cleaner, amely kiüríti az ideiglenes tárolókat, kipucolja böngészőnk látogatási listáját és kukánkat is.

Mindezeket a Pro verzió megfejeli a felbukkanó ablakok elleni - szintén továbbfejlesztett - védelemmel, a weboldalak tartalomszűrési, valamint a webes sütik (cookie) kordában tartásának a lehetőségeivel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.