Hirdetés

Zsebbevaló tűzfal



|

Hirdetés

[MobiGeeks, HWSW] A Palm kézigépekre már készült ilyen rosszándékú program, s vírusvédelmi szoftver is vásárolható. A Mindsoft által készített Pocket VirusWall megpróbálja megelőzni a bajt, és még az első vírusok megjelenése előtt tűzfalat és vírusdetektáló motort egyesítő terméket mutatott be.
A VirusWall főként a világhálóhoz kapcsolt PockePc-k esetén lehet hasznos, hiszen ilyenkor a legnagyobb a támadás veszélye.




A program adatbázis hiányában heurisztikus módszerrel, gyanús jeleket keres, ezeket jelzi a felhasználó számára. Emellett a tűzfalszolgáltatás is nyújt egy olyan védelmet, melyre alapból nem számíthatunk, s csökkentheti az internetre kötött PDA kiszolgáltatottságát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.