Hirdetés

Zsebrouter a konnektorba



|

A vezeték nélküli minirouter ára 40 dollár környékén alakul.

Hirdetés

A hordozható eszközöknek általában akkumulátorra van szükségük, némelyek azonban nem menet közbeni használatra lettek kitalálva. Ezeknél a gyors beállítás, installálás a fontos tényező, hogy amikor megérkezünk valahová, ne kelljen bajlódni velük. A Satechi új, mini vezeték nélküli routere mindenképp az utóbbi kategóriát erősíti.

A 802.11 b/g/n-es Wi-Fi-hálózatot létrehozni képes eszközt egyszerűen csak be kell dugni a konnektorba, és már használható is. A 300 Mbps-ot támogató router két Ethernet-csatolót kínál alul, és még a WPS-t is támogatja, valamint a WLAN tekintetében a WPA2-t, a WPA-t és a WEP-et.

Ahhoz, hogy a titkosított működést aktiváljuk, mindössze egyetlen gombot kell megnyomni a készüléken. A router QoS funkciót is kínál a kiváló minőségű VoIP-műveletekhez és a multimédiás streamingeléshez. A Satechi vonzó aprósága 40 dollárba kerül. Utazáskor nagyon hasznos, akár kötelező útitárs is válhat belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.