Hirdetés

Zuckerberg elítéli a privát szférájának sértését



|

Meg is vette az otthonát körbevevő négy házat, nehogy kukkolják.

Hirdetés

Sajnos egy új módosításnak köszönhetően a felhasználók hamarosan az eddiginél is kevésbé hatékonyan tudnak majd elbújni a Facebookon, ám újból bizonyossá vált, hogy Mark Zuckerbeg igenis tisztában van a privát szféra fogalmával és fontosságával, csak a mértékét tartja relatívnak.

Hirdetés


A CNET beszámolója alapján a közösségi hálózat alapítója decemberben elkezdte felvásárolni a saját otthonát közbevevő négy másik Palo Altó-i házat, összesen 30 millió dollárjába került a művelet. A tehetősek esetében sem hétköznapi lépés magyarázata szerint valaki meg akarta venni az egyik szomszédjának ingatlanját, hogy aztán „A Mark Zuckerbergé mellett fekvő ház” jeligével valamilyen módon komoly pénzt termeljen vele.


A beszámoló alapján Zuckerberg nem tudott mit kezdeni a négy házzal, így azokat jelenleg a korábbi tulajdonosaik bérlik. Kíváncsiak lennénk, hogy a bérleti szerződésekben akad-e olyan passzus, amely megtiltja számukra és vendégeiknek a Facebook alapítójának kukkolását.


(A kép forrása: The Cruchies / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.