Hirdetés

100 millió blogon is túl a Tumblr



|

Tavaly novemberben már 170 millió havi látogatója volt az oldalnak.

Hirdetés

Hat évvel az indulása után a Tumblr már több mint 100 millió blognak ad otthont. A népszerű blogplatform statisztikái szerint egyébként mindeddig több mint 44,6 milliárd blogbejegyzés született az oldalon, mindez napi szinte elosztva pedig 80,2 millió megosztást jelent, 24 óránként.

Tavaly novemberben az oldal már meglehetősen sok felhasználót vonzott, ugyanis havi szinten 170 millió aktív emberrel számoltak világszerte. Akkor még "csak" 82 millió blog működött náluk, és mindössze 36,6 milliárd blogbejegyzés került ki a Tumblrre.

A Tumblr korábban bemutatta a felfrissített appját iOS-re, amellyel már könnyebb fotókat publikálni. Olyan pletykák is megjelentek az utóbbi időben, amelyek szerint a Tumblr mobilos hirdetési platformon dolgozik: a szó-beszéd eredményeképpen óriási forgalomnövekedés volt megfigyelhető. 

Nem a Tumblr az egyetlen, amely az utóbbi időben nagy rekordot ért el. Az Instagram februárban lépett túl az első 100 millió felhasználóján, a YouTube-ot egy ideje pedig már havonta több mint egymilliárdan látogatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.