Hirdetés

200 millióan tweetelnek havonta



|

Havi szintre bontva már ennyi egyedi használója van a népszerű mikroblognak.

Hirdetés

A Twitternek immáron havi szinten 200 millió egyedi aktív felhasználója van. A népszerű mikroblog szolgáltatás rohamos mértékben növekszik, hiszen idén márciusban, a hatodik születésnapján beszélhettünk az előző mérföldkőről, amikor a 140 milliomodik aktív felhasználót ünnepelték.

Bár a közösségi oldal még így is igen messze van a Facebook egymilliárd felhasználójától, ez a szám is megerősíti azt, hogy a Twitter az egyik legnagyobb játékos a közösségi médiában. Csupán 2012-ben annyira nőtt a fontossága, hogy kormányok és hírességek is rászoktak, illetve már a pápának is van hivatalos Twitter-fiókja.

A Twitter időközben egyfajta háborút folytat a Facebookkal, hiszen korábban 525 millió dollárt ajánlott az Instagramért, amely aztán mégis a Facebook karjaiba futott. Azóta oda-vissza folyik a harc a két szolgáltatás között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.