Hirdetés

5 igazán furcsa Kickstarter-projekt - első rész



|

Nehéz eldönteni, hogy ha már szalonna, akkor kristályból vagy szappanból a jobb?

Hirdetés

A közösségi finanszírozás nem csak az úttörő technikai újdonságok számára jelent nagy lehetőségeket, hanem az eszement, őrült termékeknek is. Meglepő módon sok valósul meg ilyen formában. Következzen 5 őrültség a Kickstarterről

Hirdetés

 

Óriási, felfújható Lionel Richie

Egy kampány keretében sikerült elég pénzt gyűjteni ahhoz, hogy közösségi finanszírozás formájában elkészüljön Lionel Richie óriási, felfújható feje. A művészeti projekt terv szerint teljesítette az ígérteket, és Nagy-Britanniában ott is volt egy zenei fesztiválon. 

 

 

Mantis
Mantis
Tényleg megcsinálták

 

Vérrel fizettünk volna a gyenge szereplésért

A Kickstarter nem nézte túl jó szemmel a 2014 végi Blood Sport projektet, amelynek keretében az alkotók egy olyan játékrendszert írtak le, ami valódi vért vett volna le a játékosoktól, ha azoknak a karaktere a játékban sérülést szenved. Az ötlet egyébként a véradásra hívta volna fel a figyelmet a világban, de a Kickstarter leállította a projektet. 

 

A Kickstarter nem díjazta

 

Szalonnás szappan

A Meat Soap lényege az volt, hogy a hús és a szappan fogalmát hozza közelebb egymáshoz, még 2011-ben. A kitűzött 1500 dolláros célt túl is szárnyalták, és végül leszállították a támogatóknak a rózsaszín, szalonna illatú szappanokat. Malacos díszítéssel turbózták fel a csomagokat. 

 

Rózsaszín lett

 

Szőrös póló

Ha eltekintünk a projekt háttértörténetétől, akkor is meglehetősen vicces és érdekes a Bear Arms Shirt kampány, amely elég pénzt szedett össze, és olyan pólókat hozott létre, amelyeknek a kar részén mesterséges medvebunda található. 

 

Kamu medvebunda

 

Kristályszalonna

A szalonna meghökkentően népszerű témakör a Kickstarteren. Sok sikeres projekt volt már ezzel kapcsolatosan, és ha túlmegyünk a fenti szappanon, akkor lehetne éppen a szalonnás cupcake-re is gondolni. Vagy mondjuk a Crystal Baconre, amely csúcsminőségű műanyagból készült. A projekt alkotója tisztelgésnek szánta a terméket a szalonna iránt. 

 

Műanyagból van

 

Nektek melyik a kedvenc, hasonlóan vad projektetek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.