Hirdetés

5 játék, amit ki kell próbálnod 2015-ben



|

Ez az év kifejezetten ígéretesnek tűnik a játékosok számára. Most összegyűjtöttük azokat a címeket, amiket nem érdemes kihagyni

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy PC-n, régi vagy újgenerációs konzolon, esetleg valamilyen hordozható eszközön játszunk-e, ez az év bizony rengeteg izgalmat ígér. A sors fintora, hogy 2015 legjobban várt játékai közt rengeteg olyan cím található, amely már egy "2014 legjobban várt játékai" cikkbe is befért volna, a stúdiók azonban nem készültek el időre, így van olyan cím, amely már sokadjára csúszik.

Hirdetés

The Witcher 3: Wild Hunt

A lengyel CD Project RED szerepjátéka már most joggal pályázik a következő év legjobb szerepjátéka, sőt, az év legjobb játéka díjra is. Az elképesztő méretű, hihetetlenül részletgazdag világgal, szerteágazó történetvezetéssel, érdekes karakterekkel, lélegzetelállító látványvilággal és animációkkal megáldott játék május 19-én kerül majd a boltok polcaira, így ha valamiért kihagytuk volna a korábbi részeket, még bőven van időnk bepótolni. A stúdió az elmúlt években is a tenyerén hordozta a rajongókat, néhány hete pedig bejelentették, hogy a The Witcher 3: Wild Hunthoz összesen 16 DLC készül majd, amelyek mindegyike teljesen ingyenesen elérhető lesz a játékosok számára.

Tom Clancy's The Division

A nemrég elhunyt géniusz, Tom Clancy tollából származó játékkal a Ubisoft helyreállíthatja a renoméját, amelynek a 2014-es megjelenések, mint az Assassin's Creed Unity  vagy a Watch Dogs nem igazán tettek jót. A disztópikus világban játszódó MMO-ban speciális egységekbe csatlakozhatunk majd, a cross-platform megoldásoknak köszönhetően pedig nem csak PC-ről és konzolokról, de akár egy táblagépről is segíthetjük társaink munkáját. A világ teljes pusztulása ellen dolgozó ügynökeink egy gigantikus összeesküvés kellős közepén találják majd magukat, és csak tőlünk függ, hogy melyik oldalra állunk. A Snowdrop Engine sosem látott grafikai megoldásokat ígér, már csak abban kell reménykednünk, hogy a megjelenés nem csúszik 2016-ra.

Uncharted 4: a Thief's End

A Naughty Dog kétség kívül a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb fejlesztőstúdiója, így okkal vagyunk izgatottak a legendás Uncharted sorozat negyedik epizódja kapcsán. A korábbi részeket PlayStation 3 konzolon próbálhattuk ki, a negyedik rész azonban PlayStation 4 exkluzívként kerül majd a piacra. A külső nézetes akci-kalandban Nathan Drake, a visszavonult szerencsevadász bőrébe bújhatunk, aki élete legnehezebb kihívása elé néz. A Naughty Dog neve nem csak az elképesztő grafikára és lenyűgöző játékmenetre, hanem a fantasztikus narratívára is garanciát jelent, így PlayStation 4 tulajdonosoknak kötelező.

Quantum Break

Ternészetesen a Microsoft sem maradhat exkluzívok nélkül, a Quantum Break pedig remek példája annak a filmszerű élményt kínáló irányvonalnak, amelyre az elmúlt évek játékai törekedtek. A Max Payne sorozatért felelős Remedy stúdiójában készülő Xbox One exkluzív cím elmossa majd a határvonalat játék és film között, az interaktív élmény mellé ugyanis egy összekötő sorozatot is kapunk, amelyben attól függően alakulnak majd az események, hogy milyen döntéseket hozunk a játékban. A pörgős akciót és az időmanipulálás lehetőségét kínáló játék az év egyik legnagyobb meglepetése lehet, ha minden úgy sül el, ahogy azt a fejlesztők eltervezték.

Mortal Kombat X

A világ egyik legismertebb verekedős szériája idén minden korábbinál grandiózusabb felállással várja a harcművészetek szerelmeseit. A felújított játékmenethez páratlan animációs és grafikai megoldások társulnak, verekedős játék még sosem volt ilyen szemet gyönyörködtető. Mindezen csak javít a folyamaton online élmény, ahol a játékosok végig egymás ellen küzdhetnek a világ legjobbja címért, így minden egyes küzdelem számít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.