Hirdetés

60 nap ingyen Play Music a Chromebook tulajoknak



|

A Google talán a Milk Music köszöntésére szervezett egy kis felhajtást.

Hirdetés

A Chromebook laptopokkal félve szemezgető fogyasztókat két faktor győzheti meg a meglehetősen limitált funkcionalitású Chrome OS-szel szerelt eszközök megvásárlására: egyrészt a legtöbb modell rendkívül kedvező áron (200-300 dollár) környékén kapható, másrészt pedig a keresőcég két évre 200 gigabájt Drive tárhelyet biztosít melléjük.
 

Hirdetés


A keresőcég most talán részben a Samsung Milk Music köszöntésére újabb specifikus kiváltságot jelentett be, ugyanis a Chromebook eszközökkel rendelkezők a szokásos 30 helyett 60 napon keresztül használhatják ingyen Play Music All Access (hazánkban „Korlátlan hozzáférés”) szolgáltatást. Az akcióról e-mailben kapnak értesítést az ügyfelek, ám azok sajnos nem vehetik igénybe, akik korábban már aktiválták a 30 napos próbaidőszakukat.


A szolgáltatás többek közt a Spotify talán legnagyobb hazai ellenfele, a próbaidőszak lejárta után havi 1950 forintért hallgathatóak vele korlátlanul a Play Music bő 18 milliós katalógusában található zeneszámok.


(Forrás: OMGChrome)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.