Hirdetés

A BitTorrentnél kilincselnek a jogvédők



|

A RIAA szerint a BitTorrent a kalózkodásra használt szoftverek forrása.

Hirdetés

A RIAA a maga szokásos módján igyekszik segítséget kicsikarni a BitTorrenttől. Mondhatnánk, hogy segítséget kértek a kalózkodás visszaszorításában. 

Hirdetés

Valójában azonban olyan levelet küldtek a cégnek, amelyben a vállalatot azzal vádolják, hogy ők annak a szoftvernek a forrása, amelyet a legnagyobb arányban használnak jogsértésre. 

A RIAA a "segítségkérésében" kiemelt részt szentelt annak tudatosítására, hogy a fejlesztők szoftvere a RIAA-tagok által elszenvedett, több mint 1,6 millió torrentalapú jogsértés 75 százalékáért volt felelős. 

 

 

A jogvédők hajlandóak átadni azokat az információkat, amelyek alapján a BitTorrent elméletben elvehetné az emberek kedvét a programjain keresztüli jogsértésektől. 

A BitTorrent népszerű appja az uTorrent, az elmúlt években pedig sokat tett a fejlesztő azért, hogy a tartalomgyártók legálisan is megoszthassák és népszerűsíthessék a munkáikat a hálózatán. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.