Hirdetés

A Facebook mobilos fotószinkronizációval újít



|

Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy minden új fénykép az Idővonalat gazdagítja.

Hirdetés

A Facebook ismételten egy újítás bevezetésén szorgoskodik. Ezúttal a fotók szinkronizációjának a lehetősége érkezik a közösségi oldalra: minden egyes mobillal készített képet szinkronizál az oldal a mi Facebook-fiókunkkal. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy minden új fotó az Idővonalunkat zsúfolja tele.

Az új szolgáltatás egy privát szekcióba tölti fel a képeinket, ezeknek a megosztására pedig ebből a külön részből lesz lehetőségünk. A frissítés jelen pillanatban csak egészen kis számú felhasználónál működik. Amikor végleg elérhetővé válik, a Facebook app mellett az Idővonalon is hozzáférhető lesz a funkció.

Az ígéretek szerint a fotók szinkronizálására nem kell sokat várni, ugyanis ez már akkor megtörténik, amikor a készülék eltárol egy fényképet. Természetesen az is megadható, hogy csak Wi-Fi-n keresztül szinkronizáljunk: így adatforgalmat és energiát is megtakaríthatunk. Érdekesség, hogy hasonló szolgáltatása az Apple-nek (Photo Stream), a Google-nek és a Microsoftnak (SkyDrive) is van már.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.