Hirdetés

A Facebook szerint is a chatbotok jelentik a jövőt



|

A chatbotok képesek válaszolni a kérdéseinkre és a megjegyzéseinkre.

Hirdetés

Valóban a chatbotok lettek az új appok és egyben a jövő. Nemrég a Microsoft turbózta fel velük a termékeit, most a Facebook is folytatja a trendet. 

Hirdetés

A Facebook Messenger Platform lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy botokat készítsenek, amelyek a Facebookon és a Facebook Messengeren segítenek a felhasználóknak termékeket rendelni, hírekkel szolgálnak vagy bármi mást elárulnak, amit mondjuk egy ismerős vagy barát. 

Az F8-as fejlesztői konferencia alkalmából Mark Zuckerberg a CNN és az 1-800-Flowers botjait is bemutatta. Mindkettő képes a természetes nyelvi feldolgozásra, majd a felhasználók kérdéseinek és megjegyzéseinek a megválaszolására. 

A chatbotok képesek tanulni a korábbi beszélgetésekből, így később testre szabottan és okosan találják ki, hogy mit szeretnénk. 

A Facebook emellett az élő streamingszolgáltatásait is megnyitja a fejlesztőknek, a videót így harmadik féltől származó appokba lehet streamelni. Továbbá bármilyen kamera streamelhet majd a Facebookra. Mindezek mellett egy referenciadizájnt is bemutatott az óriás, egy 360 fokban rögzítő kamerához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.