Hirdetés

A Facebook szerint minden hónap 30 napos



|

Nyilván csak átmeneti hibáról van szó, de több felhasználó is észlelhette, hogy a Facebook nem ismeri a 31 napos hónapokat.

Hirdetés

A legnépszerűbb közösségi oldal olyan, mint a celebeink, hogy tulajdonképpen bármivel címlapra kerülhet. A különbség csak annyi, hogy a Facebook ezért nem alázza meg magát. Zuckerberg oldala most éppen azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az egyébként 31 napos hónapok esetében is csak 30 napot kínál fel lehetőségként, ha a születésnapunkat kívánjuk beírni.

Ez a probléma a jelenlegi felhasználókat egyáltalán nem érinti, vagy legalábbis akkor nem, ha anno a regisztrációkor a valós születési dátumukat adták meg, hiszen ez az az adat, amin soha többet nem kell módosítani. Így tehát csak azok számára kellemetlen ez a dolog, akik mostanában szeretnének regisztrálni. De az is meglehet, hogy mire ennek a cikknek a végére érünk, már minden rendben van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.