Hirdetés

A Facebook tudni akarja, mi nem tetszik neked



|

Még több adatot szeretne gyűjteni a közösségi oldal, ezúttal arról, mi zavar bennünket.

Hirdetés

Amikor a facebookos idővonalunkon találunk egy játékkal kapcsolatos idióta bejegyzést, valami oda nem illő, sértő vagy csak idegesítő tartalmat, akkor egyszerűen elrejtjük azt. A közösségi oldal a jövőben pontosan tudni szeretné, hogy miért nem akarunk látni valamit, egy képet, egy állapotfrissítést, egy cikket vagy egy hirdetést. A jövőben amikor el akarunk rejteni valamit, a Facebook megkérdezi, hogy mi volt vele a baj. 

A Facebook a következő hónapokban kiemelten foglalkozik majd azzal a témával, hogy ki mit és mit nem szeret. Ezzel szeretnék összegyűjteni az okokat, hogy megtudhassák, mi bosszantja a felhasználóikat. 

Érdekesség, hogy a közösségi oldal már most gyűjt effajta információkat, például amikor egy hirdetést rejtünk el. A megoldás bővítésével könnyebben megtalálják majd a sértő tartalmakat, és még személyre szabottabban szűrhetik a megjelenő anyagokat. A végső célja egyébként az újításnak az, hogy a jövőben teljes mértékben személyre szabott reklámokkal bombázzanak, olyan témában, ami érdekel minket. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.