Hirdetés

A Facebookra lehet streamelni a Blizzard játékait



|

A Facebook Live segítségével tehetik közzé a teljesítményüket az Overwatch, a World of Warcraft és a Hearthstone játékosai.

Hirdetés

Hamarosan az Overwatch, a World of Warcraft és a Hearthstone játékosai is a Facebook Live segítségével streamelhetik a saját teljesítményüket, ugyanis a közösségi oldal és a Blizzard szorosabbra fűzte az együttműködést. 

Hirdetés

A Blizzard játékaiban hamarosan megjelenik a Go Live funkció, amellyel a rajongók közvetlenül az idővonalukra küldhetik a tartalmat. 

Az együttműködésnek ez még csak az egyik része. A játékosok hamarosan beléphetnek a Blizzard játékaiba a Facebook-fiókjukkal is. Ez a lehetőség a Battle.netre lesz alternatíva. 

A Blizzard az első olyan játékfejlesztő, amely már beépíti a Facebook Live-ot a szoftvereibe. A játékosok egyelőre nem álltak még át az új platformra. 

A médiacégek pénzt kapnak a Facebooktól, hogy tartalmat gyártsanak a Live-ra, így könnyen lehet, hogy a Twitch, a YouTube és a társai egy komoly riválisra találnak. 

Az integráció még ebben a hónapban megtörténik, a Live API később jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.