Hirdetés

A felnőttek nagyja is a közösségi oldalakon lóg



|

Az amerikai felnőttek 72 százaléka lóg a közösségi hálón.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt sokan még úgy gondolták, hogy a közösségi hálózat egy olyan újdonság, ami hamar a feledés homályába merül. Az idő végül megcáfolta a kétkedőket, hiszen fontosabb elemévé vált a modern kornak, mint a legtöbb eddig ismert dolog. 

Hirdetés

Ezt bizonyítja a Pew elemzése is, amely szerint az amerikai felnőttek 72 százaléka lóg a közösségi oldalakon. Ez ráadásul jóval magasabb arány, mint az egy évvel korábban internetezők esetben: tavaly még csak 67 százalékon állt ez a mutató. 

2005. februárjában a közösségi oldalakon még csak az amerikai internetező felnőttek 8 százaléka volt jelen - ilyen összehasonlításban még elképesztőbb a növekedés. 

A statisztikák szerint egyébként a 18-29 éves korosztály 89 százaléka van jelen a közösségi hálón, a 30-49 éveseknél ez az arány 78, az 50-64 éveseknél pedig 60 százalék. A 65 év felettieknél 43 százalék van jelen a közösségi oldalakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.