Hirdetés

A filmiparba készül a Nintendo



|

A Nintendo kezd nyitott lenni a filmes adaptációkra.

Hirdetés

A Nintendo mindeddig foggal-körömmel ragaszkodott a saját ötleteihez és márkáihoz, azonban úgy tűnik, hogy hamarosan mégis feltűnhetnek a mozifilmekben a közkedvelt karaktereik. 

Hirdetés

Shigeru Miyamoto, a legendás dizájner a Fortune-nek adott interjúban elárulta, hogy a múltban a Nintendo rengeteg lehetőséget kapott, hogy belépjen a filmiparba, de soha nem volt hajlandó. 

Sokan együtt csináltak volna filmet a Nintendóval, mások külön a filmet, és a fejlesztőre bízták volna a kapcsolódó játékot. A cég viszont két külön területnek érezte a kettőt. 

A látásmódjuk viszont mára megváltozott, a szórakoztatás jegyében ugyanis egyre többet foglalkoznak azzal, hogy miként építhetnék be a mozifilmeket az életükbe. 

A Nintendo egyébként nem teljesen idegen a filmipartól, az 1990-es évek elején ugyanis Mario azért feltűnt egy filmben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.