Hirdetés

A foci-vb a Facebook valaha volt legnépszerűbb témája



|

Több mint 1 milliárd reakciót váltott ki az emberektől a világbajnokság a Facebookon.

Hirdetés

A Facebook saját állítása szerint a közösségi oldal eddigi életében az idei futball-világbajnokság a valaha volt legnépszerűbb esemény. A VB-vel kapcsolatosan csak június 12. és 29. között több mint 1 milliárd reakció született, összesen 220 millió embertől. Ezek közé a bejegyzések mellett a hozzászólások és a lájkolások is beletartoznak. 

Hirdetés

A rekord azért is figyelemreméltó, mert még viszonylag "messze" vagyunk a döntőtől; na és persze ne felejtsük el, hogy soha egyetlen esemény nem váltott még ki ennyi reakciót az emberekből a Facebookon. 

A FIFA futball-világbajnokság az egyik legnagyobb sportesemény a Földön, amit négyévente rendeznek meg. Mivel az idei döntőre csak július 13-án kerül sor, addig bőven van ideje a Facebooknak és a felhasználóknak az újabb rekorddöntésre. Erre bizonyára sor is kerül, ugyanis csak a Brazil - Chile mérkőzés alatt 31 millió ember 75 millió bejegyzést és lájkot tett közzé, ezek a számok pedig 58 és 140 millión alakultak a nyitómeccs alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.