Hirdetés

A Google már felkészült a Terminátorok támadására is



|

A Google kész megvédeni alapítóit egy esetleges támadáskor.

Hirdetés

Ha világunk fölött átvennék az uralmat a Terminátorok, Larry Page és Sergey Brin talán túlélnék az emberiséget megsemmisítő támadást. A gyilkológépek még nem jöttek el, de a Google már megtette a szükséges óvintézkedéseket. Szervereikre feltöltötték a „killer-robots.txt” fájlt, ami utasítja a T-800-as és a T-1000-es Terminátorokat, hogy megkíméljék a két Google-alapítót. Egész pontosan, hogy „helytelenítsék” a megölésüket.

A killer-robots.txt


Ez a váratlan intézkedés egybeesik a „Robot.txt” fájl 20. születésnapjával. Ezt az eszközt 1994-ben készítették, és lehetővé teszi, hogy a keresők és más automatizált programok elkerüljenek bizonyos oldalakat. A vállalat figyelemre méltó módon hű maradt az elmúlt két évtized során ehhez az egyszerű txt fájlhoz: a Google, a Bing, és a Yahoo is betartják az irányelveket. De Page és Brin nagy bánatára, a Skynet nem biztos hogy ilyen kedves lesz. A Google szintén elfelejtkezett a Terminator 3: A gépek lázadásában látható könyörtelen T-X-ről, ez a mulasztás pedig végzetes is lehet.

Hirdetés

Egyelőre azonban nem a Skynet, vagy a Terminátorok miatt kéne aggódnunk: a Google már dolgozik saját, valódi robot-hadseregén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.