Hirdetés

A Google-nek is fájt a foga a Snapchatre



|

A keresőcég még a Facebooknál is többet, négymilliárd dollárt ajánlott az üzenetküldő alkalmazásért.

Hirdetés

Ahogy tegnap mi is megírtuk, a Facebook hárommilliárd dollárt ajánlott a Snapchatért, de a cég visszautasította Zuckerberg és tsai ajánlatát. A GigaUm alapítója szerint a Google is szemet vetett a népszerű üzenetküldő alkalmazásra. Om Malik a Twitteren osztotta meg a pletykát, értesüléseit később a Valleymag is megerősítette.

A magazin információi szerint Evan Spiegel, a Sanpchat vezérigazgatója „stratégiai befektetőnek” szerette volna megnyerni a Google-t. Végül úgy döntött, hogy Pageék ajánlatát sem fogadja el, mert olyan ütemben nő az alkalmazás felhasználói bázisa, hogy hamarosan még többet kérhet a cégért.

Hirdetés

A Google állítólag különálló appként menedzselte volna a Snapchatet – valahogy úgy, a Facebook csinálta az Instagrammal. A Valleywag hangsúlyozta: az intel egyetlen személytől származik és eddig sem a Snapchat, sem a Google nem erősítette meg a hírt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.