Hirdetés

A legjobban várt versenyjátékok



|

A következő néhány hónap rengeteg meglepetést tartogat a versenyjátékok rajongóinak. Összegyűjtöttük a legjobban várt címeket.

Hirdetés

A virtuális benzingőz szerelmesei fantasztikus hónapokon vannak túl, az előttünk álló fél év azonban további izgalmakat hoz majd, hiszen néhány lélegzetelállító játék van készülőben, amelyek megjelenésére már csak néhány hónapot kell várnunk. Bár sok esetben az általunk választott platformok predestinálják, hogy milyen játékokat próbálhatunk ki, bizony a következő néhány hónap multiplatform címei is nagyot fognak szólni, így nem kell majd új másik konzolt vennünk, ha valamit ki akarunk próbálni.

Hirdetés

The Crew 

A The Crew a Ubisoft újgenerációs autós játéka, melynek megjelenése két hét múlva, december 2-án esedékes. A játék nyitott világgal, ütős kocsifelhozatallal, az egyjátékos és többjátékos mód közötti határok elmosásával és a nevlhez híven kooperatív móddal is kecsegtet. Persze van egyjátékos mód is, de a fókusz egyértelműen a multiplayeren van. A The Crew húsz órás kampánya akár egyedül, akár barátaink bevonásával, vagy teljesen idegen játékosokkal is teljesíthető, a verdák fejleszthetőek, a helyszínek (az egész Egyesült Államok) pedig fokozatosan nyílnak meg. Konkurensére akadt a Need for Speed franchise?



Assetto Corsa

Egy indie műhelyből származó, keményvonalas szimulátort takar az Assetto Corsa című versenyjáték. A fejlesztők célja nem kevesebb, mint megalkotni egy ténylegesen élethű autós játékot, ami olyan szintre emeli a realizmust, amit még a nagyok sem értek el soha. A játékot egy kis csapat fejlesztette, ami egyáltalán nem látszik meg a produktum grafikai megjelenésén. Gyönyörűen lemodellezett autócsodák, felülmúlhatatlan pontossággal elkészített pályák és helyszínek. A Need for Speed sebességfüggői valószínűleg hamar feladják majd, de akik szeretik a reális versenyélményt, azok megtalálták a játékukat.



Wreckfest

A Wreckfest a Flatout sorozatot fejlesztő Bugbear Entertainment játéka, amely hónapokon keresztül csak Next Car Game néven hergelte a rajongókat. A csapat most sem szakad el a gyökereitől, a Wreckfest egy ízig-vérig roncsderbis játék, amelyben elképesztő realitással törhetünk rommá rengeteg autót, miközben megpróbálunk versenyben maradni. A csapat az általuk fejlesztett grafikus motort használja, amely nem előre beállított törésmodelleket használ, hanem teljesen dinamikusan változtatja az autónk kinézetét a becsapódástól függően.

 

 

Project CARS

A Project CARS a Need for Speed: Shift és a Test Drive: Ferrari Racing Legends címekről ismert Slightly Mad Studios versenyjátéka, amely egészen meglepő módon született: a World of Mass Development nevű üzleti modellnek köszönhetően a játékosok a még be nem fejezett játékot megvásárolhatták, majd véleményezhették és a fejlesztők a reakciók hatására folyamatosan változtattak. A zseniális csavar az egészben az, hogy az elővásárlók a játék kiadásakor a bevételből is részesednek. A gyönyörű és egyben élhetű grafikával rendelkező versenyszimulátor pedig meghálálja a belé vetett bizalmat, hiszen olyan újdonságokat tartalmaz, mint a Franchise mód (egyéni karrier, olyan kihívásokkal, mint a Rally, GT vagy a Le Mans), kooperatív mód, dinamikusan változó napszakok, több, mint 10 játékmód és felhő alapú közösségi hálózat - csak hogy néhányat említsünk.


 

World of Speed

A játék az előbb említett Slightly Mad Studios játéka, akik egy olyan MMO-t képzeltek el a PC-exkluzív World of Speed képében, amelyben akkor sem vagyunk vesztesek, ha egy kisodródást követően az utolsó helyek egyikén találjuk magunkat. A free-to-play modellt alkalmazó játék alapját elsősorban a 4v4 versenyek adják, ahol az elért helyezésen kívül számos feladatot teljesítve lehet pontot szerezni, de a Capture the Flag és Drift módok sem lebecsülendőek. Mivel a fejlesztőcsapat szoros partneri kapcsolatot ápol a My.com-mal, ezért sokféle közösségi funkciót is élvezhetünk a játékmenet során, de a valósághű grafika és a számos valódi helyszín reprodukálása is megér egy misét.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.