Hirdetés

A Macklemore & Ryan Lewis volt a legnépszerűbb banda a Spotify-on



|

Az idén debütáló amerikai zenekar mellett a Daft Punk és Rihanna is ott volt az online streaming-szolgáltatás legtöbbet hallgatott előadói között.

Hirdetés

A Spotify a múlt héten jelentette be, hogy immár a hazai felhasználók is elérhetik világszerte népszerű streaming-szolgáltatásukat.

A cég csütörtökön tette közzé az idei év leghallgatottabb előadóinak és számainak toplistáját. A Year In Review 2013 első helyén a Macklemore & Ryan Lewis végzett, a zenekar Can’t Hold Us című dalával a legnépszerűbb számnak, The Heist című bemutatkozó albumával pedig a legtöbb hallgatott lemeznek járó elismerést is bezsebelhette.

A legnépszerűbb női előadó a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is Rihanna lett, aki Lana Del Rey-t és P!nket is maga mögé utasította ebben a kategóriában.

Hirdetés

A tíz legnépszerűbb szám közé két Macklemore & Ryan Lewis nóta is bekerült; Thrift Shop című számukat több mint 160 millió alkalommal töltötték le, ezzel az elmúlt öt év legtöbbet hallgatott száma lett. A top tízben ott volt Avicii Wake Me Up-ja és a Daft Punk Get Lucky-ja is – utóbbi az egyetlen nap alatt legtöbbet letöltött szám lett az idén.

A legtöbben a tizenhat éves énekes-dalszerző Lorde számait osztották meg, a legtöbbször megosztott dal pedig a Get Lucky lett.

A teljes listát itt nézhetitek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.