Hirdetés

A pénz 90 százalékát neked adja Kim Dotcom streamingappja



|

Kedvező feltételeket ígér a Baboom nevű zenei streamingszolgáltatás.

Hirdetés

Kim Dotcom eredetileg 2011-ben döntött úgy, hogy ideje betörnie a zenei streaming világába is. A Spotify és az Apple Music riválisa lesz most az ő újdonsága, a Baboom. 

Hirdetés

A Baboom a független művészeknek a bevételek 90 százalékát adja oda, ami kedvező a zenészek részére. 

A felhasználók két féle módon használhatják a szolgáltatást, és weben keresztül, továbbá Androidon és iOS-en is elérhetik. 

Az ingyenes csomagban hirdetések vannak, a felhasználók pedig maximum 100 számot menthetnek az általuk létrehozott kollekciókba. Ha valaki valamit le akar tölteni, azért fizetni kell. 

Havi 10 dollárért ezzel szemben már nincsenek reklámok, és a kollekciók mérete is teljesen korlátlan - továbbá vannak exkluzív tartalmak. 

Dotcom már 2011-ben bemutatta a szolgáltatást, de akkor még idő kellett a starthoz. Ez újra és újra csúszott, furcsa módon pedig Dotcom tavaly ősszel kiállt a cég mögül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.