Hirdetés

A Snapchat beintett Zuckerbergnek



|

Zuckerberg bő egymilliárdos ajánlatot tett a Snapchatnek, de őket az hidegen hagyta.

Hirdetés

A The Wall Street Journal úgy tudja, hogy Mark Zuckerberg mindenáron szerette volna megkaparintani és bekebelezni a mobilos üzenetküldő Snapchatet. A Facebookot állítólag annyira érdekelte az igen népszerű szolgáltatás, hogy hajlandó lett volna 1 milliárd dollárnál is többet fizetni érte. 

Hirdetés

A Snapchatet ez a felvásárlási ajánlat hidegen hagyta, gondolkodás nélkül visszautasították az ajánlatot. Bár hivatalosan egyik fél sem nyilatkozott, úgy tudni, a Snapchat tulajdonosai nem keresnek vevőket a cégükre. Sőt, állítólag ehelyett inkább egy 3,6 milliárdos befektetésbe kezdenének. 

Az persze nem véletlen, hogy a Facebookot ennyire érdekelte a Snapchat. A mobilos szolgáltatás meglehetősen népszerű az okostelefonok használói - és főleg a fiatalok - körében, a közösségi oldal pedig egyfolytában igyekszik terjeszkedni, bővíteni. A látványos fejlődést bemutató Snapchat hatalmas (és persze jövedelmező) trófea lehetett volna az Instagram után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.