Hirdetés

A Snapchat már egy napra is tud fotót tárolni



|

Egy új módnak köszönhetően akár 24 óráig is megmaradhat egy elküldött kép.

Hirdetés

A Snapchat az egyik legnépszerűbb közösségi szolgáltatás, amelynek segítségével képeket és videókat tudunk megosztani az ismerőseinkkel. A nagy népszerűség hátterében az áll, hogy ezeket a tartalmakat a szolgáltatás képes azon nyomban törölni, ahogy a címzett megtekintette (de persze bizonyos időkorlát is beállítható). 

Hirdetés

A fejlesztők most úgy döntöttek, ideje, hogy akár az egész napunkat is elmesélhessük képek formájában. A frissen debütált "Stories" funkciónak köszönhetően akár 24 óráig is megtarthatóak maradnak a fotók és a videók, amelyekhez idézet és leírás is társítható. Ezekre képpel és szöveges megjegyzéssel is lehet válaszolni

A Stories mód egyébként időrendben raktározza el a folyamatosan küldött fotókat, így a 24 órás periódust az eredeti sorrendben tudjuk végignézni. A Snapchat legfrissebb változata itt érhető el Androidra és itt iOS-re

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.