Hirdetés

A Snapchat népszerűbb lett a Facebooknál



|

Egy nap több fotót töltünk fel az üzenetküldőre, mint a közösségi oldalra.

Hirdetés

A Businedd Insider informátorai szerint a Snapchat bizonyos tekintetben már sokkal népszerűbb a felhasználók körében, mint a Facebook. Az üzenetküldővel naponta már több mint 400 millió fotót továbbítunk az ismerőseinknek, míg a közösségi oldalra "csak" nagyjából 350 millió képet töltünk fel egy nap alatt. 

Hirdetés

A Snapchat érdemét kisebbíti, hogy állítólag a 400 millióba a videoüzeneteket is belevették a számításokkor. Ennek ellenére ez még így is figyelemreméltó eredmény, hiszen a Snapchatet jóval kevesebben ismerik és használják, mint a Facebookot. Az üzenetküldő tavaly december óta képes a videoüzenetek továbbítására, de a legnépszerűbb funkciója továbbra is az önmegsemmisítő üzenet maradt. 

Az üzenetküldő iránt mutatkozó egyre nagyobb népszerűséget egyébként az jelzi a legjobban, hogy júniusban még csak napi 200 millió üzenetet küldtek vele. Ez szeptemberre 350 millióra emelkedett, most pedig a 400 millión is túl van. Ennek tükrében már kicsit sem furcsa, hogy a Facebook 3, a Google 4 milliárd dollárt adott volna a Snapchatért.  

 

Fotó: Getty Images

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.