Hirdetés

A tartalmak megosztásáról szól a Google Spaces



|

Kisebb közösségeknek ideális a Google új alkalmazása.

Hirdetés

Manapság a felhasználók többsége számára a mobilélmény egyenlő a tartalmak megosztásával és fogyasztásával: e-mailek, cikkek, linkek, videók, közösségi bejegyzések, üzenetküldők és beszélgetések. 

Hirdetés

A Google úgy gondolta, hogy mindennek a megosztására talált egy új, még jobb módszert az eddigieknél. Az új alkalmazás a megosztásra épül, ráadásul úgy, hogy könnyen lehessen beszélgetéseket kezdeményezni bizonyos témákról. 

A Google Spaces Androidra és iOS-re is megjelenik, de szintén van webes verziója. A Google+ után ezúttal is felhasználók kis csoportjai tudják használni a szolgáltatást, azonban itt nem kell közösségi hálóhoz csatlakozni. 

A meglévő kommunikációs csatornákon tudnak minket meghívni a barátok, családtagok, munkatársak, majd célzott csevegést kezdeményezni a megosztott tartalomról. 

Amikor kijön egy új film vagy trailer, gyorsan össze lehet dobni egy helyet, ahol az ismerősökkel megvitatható az újdonság. A Spaces a YouTube-tartalmakat és a Google keresőjét is integrálta a könnyebb használat miatt. 

A Google Spaces már a héten kezdődő Google I/O előtt megjelent, így feltehetően a rendezvényen is kap majd szerepet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.