Hirdetés

A Twitter a tévézés megmentője



|

A nézettség és a tweetek száma szorosabb kapcsolatban van, mint gondolnánk.

Hirdetés

A Nielsen egyik legfrissebb tanulmánya szerint közvetlen kapcsolat mutatkozik a Twitter használata és egy adott tévéműsor nézettsége között. A szakértők 221 műsort vizsgáltak meg, és 29 százalék esetében jutottak arra, hogy minél több tweet érkezett az adott tartalommal kapcsolatban, annak a valós idejű értékelése annál jobb lett. 

Hirdetés

48 százalék esetében azt fedezték fel, hogy amikor egy népszerű műsort vetítettek, a tweetek száma jelentősen megugrott. Összességében tehát sok tweet jelentősen emelheti egy műsor sikerének a valószínűségét, míg a másik oldalról egy jó anyag miatt biztos, hogy jóval több tweetet küldünk szét. 

Az elemzőknek ezzel ismét sikerült megerősíteniük, hogy a Twitter nagyon jelentős szerepet játszik a modernkori televíziózásban. A Twitternek sem kellett több, az eredményen felbuzdulva kijelentették, hogy olyan eszközzé váltak, amely elengedhetetlen a tévések számára a nézettség növelésében. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.