Hirdetés

A Ustreamet kóstolgatja a Youtube



|

Újból csökken az élő adáshoz szükséges feliratkozók száma.

Hirdetés

Az egyre nagyobb globális sikernek és elismerésnek örvendő, részben magyar alapítású és fejlesztésű Ustream veszedelmes ellenfelet kaphat az elkövetkező hetekben, ugyanis a Youtube tartalomkészítőknek szóló blogja szerint lassan már 100 feliratkozóval rendelkező csatornák is indíthatnak élő közvetítéseket.


A funkcionalitás erősen limitált béta fázisban még 2011 áprilisában indult el, ám a rendkívül erőforrásigényes volta miatt a Google annyira nem iparkodott a gyors bevezetésén. A használatához szükséges feltételek változásával folyamatosan és kontrollálható módon bővült a lehetséges streamelők tábora, a keresőcég legutóbb most májusban csökkentette 1000 feliratkozóra a minimumot.

 


Ezen túlmenően a funkcionalitás aktiválása után a kisebb létszámú követővel rendelkező tartalomkészítők egyéni előnézeti képeket állíthatnak majd be a videóikhoz, belinkelhetik az online boltjukat a profiloldalukra, továbbá tematikus lejátszási listákat is használhatnak – ezen a lehetőségek eddig csak a nagy nézettségű csatornák számára voltak elérhetőek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.