Hirdetés

A WWE kiütötte a brit gyereknótákat



|

A pankráció mellett a Little Baby Bum és a török zene is nagyon közkedvelt a YouTube-on.

Hirdetés

A WWE mindent vitt a YouTube-on, ha 2015 augusztusáról és a legnépszerűbb címről van szó. Az OpenSlate és a Tubefilter statisztikái szerint 456,4 millió megtekintésnek örülhetett egy hónap alatt a WWE

Hirdetés

A pankráció után a második legnépszerűbb a brit Little Baby Bum volt, amely gyerekdalokkal foglalkozik, és 448,4 millió megtekintést kapott augusztusban. 

A dobogóra a török netd müzik zenei csatorna is felfért 433,6 millió megtekintéssel - őket a minecraftos The Diamond Minecart követte 394,5 millióval, majd a BuzzFeed Video 373,5 millióval. 

A WWE egyre nagyobb közönséget épít ki magának az utóbbi két évben a YouTube-on. 2013 augusztusában még csak 41,8 millió megtekintésük volt, ami az 52. helyre volt elég. A nézettségük az utóbbi egy évben megtriplázódott, a feliratkozóik száma 3,9 millióról 7,7 millióra nőtt. 

Mindehhez persze köze van annak is, hogy a YouTube is nőtt, és a top 100 csatornájának a nézettsége 70,6 százalékkal emelkedett tavalyhoz képest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.