Hirdetés

A Yahoo a legkeresettebb a weben



|

Az amerikaiak asztali gépről a Yahoo oldalait látogatják a legtöbbet.

Hirdetés

A Yahoo az utóbbi időben egyáltalán nem remekelt. A bevételeikre gyakorlatilag nincs miért büszkének lenniük, egy hackertámadásnak hála malware-t terjesztettek a saját felhasználóiknak, most pedig 100 millió dollár vigaszdíjat fizetnek ki az elbocsátott pénzügyi igazgatójuknak. Van azért jó hír is a Yahoo számára: az amerikai felhasználók közül asztali gépen az ő oldalaikat látogatják a legtöbben

Hirdetés

A ComScore statisztikái szerint Amerikában az asztali gépről internetezők nagyjából 224 millióan vannak jelenleg. Ha nem nézzük a mobilos forgalmat, akkor a legkeresettebb decemberben is a Yahoo volt, amelyet összesítésben 195 millió egyedi felhasználó látogatott. 

A második helyen a Google van 192 millióval, a harmadikon a Microsoft 175 millióval. A közösségi oldalak közül a legkedveltebb a Facebook volt 140 millió egyedi látogatóval, míg a kereskedelemben az Amazon a legnépszerűbb, 116 millió egyedi látogatóval. A Yahoo tavaly júliusban taszította le a trónról a Google-t, és a kategóriában azóta is a legnépszerűbb maradt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.