Hirdetés

A Youtube felgyorsul



|

Több hasznos változtatás fejlesztés jön a Youtube-ra. A tartalomszolgáltatók is könnyebben készíthetnek videókat.

Hirdetés

Amióta a Google megvette a Youtube-ot, történt néhány olyan változás, amely nem igazán tetszett/tetszik a felhasználóknak. Ennek ellenére én naponta nézem, mert szinte mindent meg lehet találni rajta Adele zenéitől kezdve a régi magyar filmekig.

Hirdetés

A Youtube most olyan fejlesztéseket jelentett be, amelyek jó irányba mozdítják el az oldalt. Először is, hamarosan képes lesz lejátszani 1080p videókat, 60 FPS sebességgel, mely elsősorban az új konzolok tulajdonosainak örvendetes tény (az más kérdés, hogy a PS4-re megjelenő The Order 1886 csak 30 FPS sebességgel fut...). A lehetőséget természetesen ki kell választani ahhoz, hogy működjön.

Hamarosan arra is lehetőség lesz, hogy a rajongók pénzt (borravalót) adjanak közvetlenül a YT-on keresztül a tartalomszolgáltatóknak, a Youtube-kreátoroknak. Ahhoz, hogy az elkészített videók érdekesek és izgalmasak legyenek, a Youtube 7500 olyan hangeffektet és háttérzenét kínál fel, amelyet mindenki jogdíj fizetése nélkül használhat fel. Sőt, a feliratok, fordítások elterjedése is könnyebb lesz: ha valakinek idegen országból vannak nézői, feltölthetik a saját fordításaikat arra a feliratra, amelyet a YT-kreátor készített. Ezek mind hasznos újítások, egy videóban is meg lehet nézni ezeket: a YT központban dolgozó alkalmazottak beszélnek a változtatásokról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.