Hirdetés

A YouTube-on is lehet majd Szigetelni



|

Élőben fogja közvetíteni a huszadik Sziget fesztivál válogatott programját a YouTube. Ez az első rendezvény, amelyet a videomegosztó portál élőben közvetít Magyarországról.

Hirdetés

A Google sajtóközleménye alapján az élő közvetítés augusztus 8-ától - a Sziget első napjától - lesz majd látható a youtube.com/szigetofficial oldalon. A csatornán minden nap délután 3 órától indul majd a közvetítés, ami egészen késő éjszakáig lesz követhető. A programot pedig a Nagyszínpad, az OTP Bank Világzenei Party Nagyszínpad és az A38 Színpad műsorából állítják majd össze a YouTube szakemberei, így olyan sztárok is követhetőek lesznek, mint a Placebo, a SUM41, a Hurts, a Deus és a Tankcsapda.

 



A közvetítést ismétlik, hogy fesztiválról a más időzónákban élők se maradjanak le. A koncertek legjobb pillanatai pedig a fesztivál után még további 3 hónapig megtekinthetőek lesznek annak YouTube csatornáján.

Ezzel a YouTube Magyarországon is túlnőtt a vicces videókon, egyre több professzionális, minőségi tartalommal bővül. A közelmúltban megkötött megállapodások lehetővé teszik, hogy több magyar videó, zene legyen az oldalon. Mindebben fontos lépés a Sziget élő közvetítése.

A témát bővebben a Computerworld boncolgatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.