Hirdetés

A YouTube Red mellett kampányol PewDiePie



|

A hirdetésblokkolók miatt favorizálja a YouTube Redet.

Hirdetés

PewDiePie, vagy rendes nevén Felix Kjellberg arra kérte a rajongóit, hogy iratkozzanak fel a YouTube havi előfizetéses csomagjára, a YouTube Redre - és ezzel támogassák jobban az online videogyártókat. 

Hirdetés

A YouTube Red havi 10 dollárba kerül, és Kjellberg szerint azért lenne hasznos, mert a kisebb csatornák az egyre nagyobb arányban alkalmazott hirdetésblokkolóktól szenvednek. 

A saját statisztikái szerint a felhasználóinak a 40 százaléka használ valamilyen reklámblokkolót. A PageFair ezt az arányt világszinten 41 százalékra becsüli. 

Kjellberg a játékokról készült videóival lett híres, és jelenleg a legtöbb feliratkozóval rendelkező csatorna az övé a platformon. A keresetét annak köszönheti, hogy az ingyenes YouTube-on videohirdetések jelennek meg az anyagaiban. 

Hangsúlyozta, a YouTube Red támogatását nem csak maga miatt kéri, hanem a többi videokészítő miatt. Ő maga sem szereti a reklámokat, és megérti, hogy miért használnak sokan hirdetésblokkolót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.