Hirdetés

Appon belül fordít az Instagram



|

Appon belüli, automatikus szövegfordítással újít az Instagram.

Hirdetés

Az Instagram hamarosan elkezdi lefordítani a más nyelven lévő hozzászólásokat, feliratokat és leírásokat. A képmegosztó közösségi hálózat a hivatalos tájékoztatás szerint ezt a funkciót a következő hónapban teszi elérhetővé a felhasználói számára. 

Hirdetés

Természetesen a leírások és megjegyzések automatikus fordítása a felhasználó által választott nyelvre történik majd. A választott nyelvet az app beállításaiban lehet módosítani majd. 

Ezután a szöveges elemek alatt megjelenik egy új opció, amivel a fordítást lehet megjeleníteni. 

Ezzel az Instagram felzárkózik a Facebookhoz és a Twitterhez - ezeken a közösségi oldalakon egy ideje már elérhető az automatikus gépi fordítás. 

Az Instagram júliusra ígéri a funkció érkezését, de a régebbi bejegyzéseknél vagy a még nem támogatott nyelveknél nem biztos, hogy használható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.