Hirdetés

Arcfelismerő technológiát vásárol a Facebook



|

A Face.com izraeli startup céget veszi meg Zuckerberg cége, de egyelőre hivatalosan nem kommentálták az üzletet. Fotós téren erősítenek a Facebook háza táján.

Hirdetés

Nemrég ugyebár még attól volt hangos a net, hogy hatalmas összeget költött az Instagram nevű iOS-es sikeralkalmazásra a Facebook vezetősége, úgy látszik nem elégedtek meg ennyivel. A Mashable értesülései szerint a Face.com kerül most a Facebook birtokába, bár hivatalosan nem kommentálták a felvásárlást, állítólag több tízmillió dollárt fizetnek ki érte.


A Facebook már most is használja a Face.com elemeit, de az arcfelismerő alkalmazás teljes integrálása feltehetően új lehetőséget adna a felhasználók kezébe. Emellett a közösségi oldal biztonsági fronton is igyekszik hatékonyabb lenni, most éppen újabb adatokat akarnak bekérni a felhasználóktól, hogy jobban védjék profiljaikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.