Hirdetés

Átgázol a Snapchat a Twitteren



|

Napi szinten már több ember használja a Snapchatet, mint a Twittert.

Hirdetés

Egészen elképesztő népszerűségnek örvend a Snapchat a fiatal emberek körében, amit talán az bizonyít a legjobban, hogy a szolgáltatást már többen használják napi szinten, mint a Twittert. 

Hirdetés

Naponta 150 millió ember szokott a Snapchattel snapeket küldeni. A szolgáltatás a pillanatfüggő fotókra és rövid videókra alapoz. A Bloomberg anonim forrásoktól szerezte meg a számadatokat. 

Csak december óta 40 millió újabb felhasználót szerzett a négy éves app, amely a fiatalok és a szolgáltatás népszerű funkciói - mint a My Story, a fotós szűrők - miatt rohamtempóban fejlődik. 

A jelentés kitért rá, hogy a 310 millió havi aktív felhasználójával havi szinten talán még mindig a Twitter a népszerűbb, ha az összesítést nézzük. A hírfogyasztás kapcsán is a Twitter van előrébb: az amerikai felnőttek 9 százaléka tájékozódik a mikroblogról és 2 százalék a Snapchatről. 

Meglepő, de a híreket majdnem az amerikai felnőttek fele a Facebookról gyűjti össze.

A Twittert korábban már megelőzte az Instagram és a WhatsApp is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.