Hirdetés

Fizetős alkalmazások jönnek Facebookra



|

Egy újabb piactér nyílik, ezúttal Zuckerberg közösségi oldalán. A nagy felhasználóbázis miatt vélhetően pár hónap alatt hatalmasra duzzad majd az App Center.

Hirdetés

Aaron Brady, a Facebook fejlesztője bejelentette, hogy hamarosan saját alkalmazásbolttal fog gazdagodni Zuckerberg közösségi oldala. A piactér a facebook.com/appcenter oldalon lesz elérhető, miután a következő hetekben folyamatosan bevezetik a szolgáltatást az oldal minden felhasználója számára (jelenleg még nem elérhető).

 



Az alkalmazásboltban így a közösségi oldalon belül az internetezők böngészhetnek majd az olyan alkalmazások között, amelyek betartják a Facebook által megkövetelt szabályokat, másrészt képesek az oldal adataiból építkezni és ahhoz csatlakozni. Az App Centerben mobil alkalmazások is helyet kaphatnak majd, ekkor az okostelefonokat a honlap az iOS-nél az App Store-hoz, Androidnál a Google Play-hez irányítja majd. Windows Phone támogatásról egyelőre nem tudni.

 



Fizetős alkalmazások is helyet kaphatnak majd az alkalmazásboltban, sőt a szoftvereknek külön oldalak lesznek készíthetők, illetve egy új analítikai modult is hadrendbe állítanak majd. A megoldás az alkalmazásokon belüli (in-app) fizetéseket is kezelni fogja, még a napokban elindul a vonatkozó béta program.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.