Hirdetés

Az AnTuTu szerint a Samsung a világ kedvence



|

A benchmarkoldal a legnépszerűbb okostelefonokról állított össze egy listát.

Hirdetés

Az AnTuTu benchmarkoldal összeállította a 2016 első felére vonatkozó toplistákat, amelyek a világ legnépszerűbb okostelefonjait vonultatják fel. 

Hirdetés

A globális toplistán a Samsung dominál: a top 6-ból egyenesen 5 Samsung készülék. Az élen a Galaxy Note 5 van, amit a Galaxy S6, a Galaxy S6 edge és a Galaxy S7 követ. A Galaxy S7 edge elé a Xiaomi Redmi Note 3 fért be, utána a Meizu MX 5 következik. 

Természetesen a régiós listáknál már megfigyelhető némi eltérés, de az amerikai listán a top 10-ből 6 készülék szintén Samsung. Ott a Nexus 6P és a Nexus 6 is jó helyeket ért el - ezeken kívül a OnePlus készülékei és a Nexus 5X fértek még rá a top 10-re. 

Mint az nemrég kiderült, a Samsung az elmúlt két év legjobb eredményét érte el, hála az idei csúcsmodelleknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.