Hirdetés

Az Atlanti-óceán leggyorsabb kábelét építi a Facebook és a Microsoft



|

Virginia Beach és Bilbao között húzódik majd, gyors és biztos kapcsolatot jelent a két cég felhasználói számára.

Hirdetés

Nem mindennapos bejelentést tett a Facebook és a Microsoft. A két cég közösen épít egy új kábelt az Atlanti-óceán mélyén, amely Virginia Beach-et köti majd össze a spanyol Bilbaóval. 

Hirdetés

A MAREA kábel lehetővé teszi majd a két cég ügyfeleinek, hogy gyors és biztos kapcsolatokat használjanak a vállalatok felhős és online szolgáltatásainál. 

A munkálatokat augusztusban kezdik el, várhatóan 2017 októberére érnek véget. 

A MAREA a legnagyobb kapacitású vízalatti kábel lesz az Atlanti-óceán alatt. Úgy tervezték, hogy 160 Tbps-ot kezeljen, és más irányt használ, mint a meglévő kábelrendszerek Amerika és Európa között. Ez azért van, hogy megbízhatóbb és ellenállóbb kapcsolatokat biztosíthassanak. 

A kábel működéséért a Telefonica és a Telxius leányvállalata felelnek majd. Általában több nagy cég áll össze a hasonló kábelek építésekor, most azonban ez a két vállalat saját infrastruktúra mellett döntött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.