Hirdetés

Azért nincs párod, mert nem elég szexi a munkád



|

A Tinder listába szedte azokat a foglalkozásokat, amelyekkel a legjobb esélye van valakinek párt találni.

Hirdetés

Nem mindenki találja meg az igaz szerelmet a Tinderen, és a jelek szerint ennek egyszerű oka van: az illetőnek nem elég szexi a munkája. 

Hirdetés

A Tinder és a Match Group legújabb kutatása szerint az emberek nem csodálnak minden foglalkozást egyformán, sőt. 

A férfiak közül a legnagyobb esélye azoknak van párt találni, akik pilóták, vállalkozók, tűzoltók, orvosok vagy tévés/rádiós személyiségek - ebben a sorrendben érdeklődnek irántuk a legjobban. 

Női oldalon a legjobban a fizikoterapeutákra, a belsődizájnerekre, a vállalkozókra, a PR-osokra és a tanárokra buknak az emberek. Persze a modellek is népszerűek, de meglepő módon náluk is jobban szeretik a közösségi médiával foglalkozó managereket. 

A Tinder szerint ha valaki közzéteszi a foglalkozását, akkor jelentősen növeli az esélyét annak, hogy párt talál. 

Az app még tavaly novemberben frissített azzal, hogy a tanulmányokat és a foglalkozást fel lehetett már tüntetni a profilokon. Állítólag sok millióan éltek a lehetőséggel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.