Hirdetés

Azonnal reagált a Google+ játékokra a Facebook



|

16 játékkal - köztük az Angry Birds-zel - debütál a Google+. A Facebook is újít.

Hirdetés

Hivatalos blogján a Google bejelentette, hogy közösségi projektét egy új elemmel egészíti ki: játékokkal. Az indulásra összeállított kínálatban a Zynga, a Rovio és a Wooga alkalmazásai szerepelnek, köztük olyan jól ismert nevekkel, mint a Zynga Poker, a Sudoku és az Angry Birds.

 



A fejlesztők elmondása alapján a felhasználóiknál folyamatosan vezetik be az új funkciót, így az hamarosan minden Google+ fióknál élesedik majd. A Google fontosnak tartotta ezen felül hangsúlyozni, hogy a játékok esetén pontosan lehet majd szabályozni, hogy azok kiknek milyen információkat osztanak meg, így a bejegyzéseik könnyedén eltüntethetőek lesznek.

 



A Google+ új funkciójának az érkezésére órákon belül reagált a Facebook, amely egy kicsit átalakítja a játékoknál lévő felületét. Egyrészt a képernyő jobb oldalára kerül egy üzenőfal, ahol az alkalmazásokon belül is láthatják majd a felhasználók ismerőseik játékokkal kapcsolatos bejegyzéseit, így azonnal reagálhatnak azokra, nem kell ehhez visszalépniük az üzenőfalra. Emellett néhány játék (CityVille, Zoo World, Monster World) nagyobb képernyőn jelenhet majd meg a közeljövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.