Hirdetés

Azonnali videómegosztás az új Messenger-rel



|

A Facebook Messenger 6.0-ás verziójával már videót is tudunk küldeni.

Hirdetés

A Facebook folytatja Messenger alkalmazásának fejlesztését: a legújabb kiegészítéssel az alkalmazáson keresztül küldhetünk és lejátszhatunk maximum 15 másodperces videókat.

Hirdetés

Ez a frissítés hasonló az áprilisban bevezetett azonnali fotóküldés opcióhoz. Ez a két funkció együtt lehetővé teszi a felhasználónak, hogy fotókat és videókat küldjön miközben chatel, anélkül, hogy ki kelljen lépnie az alkalmazásból. Ezáltal a Facebook Messenger - melynek asztali verziója már nem érhető el - a Line-hoz, a WeChat-hez, a Tango-hoz, a Snapchat-hez és másokhoz hasonlóan rendelkezik alkalmazáson belüli multimédia megosztással.

 

Emellett más extra is került az új verzióba: mostantól tudunk „még sokkal nagyobb” like matricát küldeni, ha meg akarjuk mutatni, hogy valami „nagyon nagyon” tetszik nekünk.
Az újítások már elérhetők az alkalmazás Android-os változatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.