Hirdetés

Betör a Disney a Youtube-ra



|

A már 1 éve működő Youtube kölcsönző nagy névvel társul.

Hirdetés

Nem igazán hallottunk sokat az elmúlt időszakban a Youtube Rental nevezetű szolgáltatásról, ahol filmeket lehet néhány 99 centért cserébe kikölcsönözni. Talán most fordulhat a kocka, ugyanis a Disney betársul az üzletbe, és több száz filmet oszt meg a kölcsönzési kedvvel rendelkezőkkel.

 

Forrás: Mashable

 

Ezen felül DreamWorks és Disney-Pixar alkotásokat is bérelhetnek a szerencsések, akik az Egyesült államokban tartózkodnak, hisz azon kívül egyelőre sehol sem érhető el a Google ezen szolgáltatása.

 

Nem meglepő a Disney ezen lépése, hisz egy ideje már sikeresen üzletelnek a Netflix-szel, USA egyik legnagyobb filmkölcsönző cégével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.